Fémszolg A vállalkozás jogelődje 1992-ben alakult meg betéti társaság formájában.


A békési Mezőgép felszámolása kapcsán lehetőség nyílt arra, hogy az ott dolgozók megvásárolják a forgácsoló műkelyt az ott lévő gépekkel és tovább vigyék annak addigi tevékenységét.

A betéti társaság kialakította a termeléshez szükséges infrastruktúrát és megkezdte a termelő gépek, berendezések modernizációját.
A vállalkozás 2001 decemberében korlátolt felelősségű társasággá alakult Fémszolg Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft. néven, amely 4 természetes személy tulajdonában van.

2005-ben GVOP-és pályázati támogatással egy új üzemcsarnok került átadásra, melyben lakatosipari tevékenység folyik.

A vállalkozás alaptevékenysége vasipari termékek gyártása, ezen belül forgácsoló és lakatos munkák megrerndelésre töténő elvégzése.
Jelenleg 25 db forgácsoló géppel rendelkezik a társaság, melyhez társulnak a lakatosipari tevékenységhez szükséges gépek, mintegy 15 db.

Fémszolg

Gépeink a következőek:
A kapacitásunk jelentős részét bérmukák kötik le, amely során éves szinten mintegy 100 tonna anyag megmunkálását végezzük el.
Átlagos állományi létszámunk a munkaellátáshoz igazodik, jelenleg 16 fő.

A legyártott alkatrészek nagyrésze vízgépészeti gépekbe, tégla-cserépipari gépekbe, mezőgazdasági gépekbe kerülnek beépítésre, illetve komplett gépként kerülnek értékesítésre.
Fémszolg Fémszolg